Logoæ

HjemOmNyheterChicagoCollaborationFlugelhornKornettCustom ShopMunnstykkerOverhalingTilbehørPriserVideoerBilderCarolBrassTilbud/brukt

Taylor Chicago Trompeter

custom

Chicago Custom

Dette er storebror i Chicago-familien. Massiv stor, mørk klang. Kapasitet til et enormt volum og ekstrem subtilitet også. Blås hardt og lyden bare blir større og større, uten å brekke opp. Den blir bare sterkere og sterkere.  Det er ikke noe "cut off point". Den vil bare fortsette å øke i volum til du fysisk ikke kan gi den noe mer luft.

Men den har også en mykere side. Dette er trolig den viktigste årsaken til Chicago Custom's popularitet blant jazz solister. En varm klang ved lavere volumer som andre trompeter så sjelden besitter. Muligheten til å avta volumet til litt mer enn en hvisken uten å miste kontrollen. Måten du kan endre tonale farger i det musikalske uttrykket. Dette gjør den til en av de mest uttrykksfulle og lyriske trompeter du kan spille på.

Ok, så dette er et flott combo band horn, men hva hvis du gjør det meste av ditt arbeid i Soul band eller Symfoniorkester? Ingen grunn til bekymring.  Fortsett å lese. Det finnes andre modeller i Chicago-familien som vil dekke de behovene.

standard

Chicago Standard

Taylor Chicago Standard besitter det meste av attributtene sine tyngre bror, særlig i "soft touch" avdelingen, men med en hovedforskjell:

Den kan og vil lyse opp litt "på forespørsel". Dette gjør den mer tilpasningsdyktig til ulike situasjoner og gjør det også til et veldig bra  instrument for opptak.

lite

Chicago Lite

Det letteste av de tre brødrene. Dette er flott allround horn. Det kan gli inn i seksjoner, kutte ved behov, og fortsatt ha en viss creaminess og kropp i klangen. Det er åpent og lett å spille på og gir den rette mengden med tilbakemelding til utøveren. Det også behagelig og pålitelig. Hvis du arbeider mest i kommersielle settinger og ønsker et horn til å gjøre mesteparten av arbeidet ditt, så er dette hornet du trenger. Dens naturlige tonefarge er ikke så mørk som de andre to.

xlite

Chicago X-Lite

Hvis du trenger en trompet til å gjøre B ** h og S **** ke ting, og "enda mer", så er dette den rette. Det er en helt vanlig, lettspilt, .460" boret,   "ta med deg overalt trompet" som har vært matet med steroider og tatt med til gymmen. Hei, du kan til og med ta den med deg til symfoniorkesteret! Den har selvsagt de samme silkemyke og stillegående ventilene som alle de andre Chicago-modellene har.

vr

Chicago VR

Lettblåst all round trompet med reversert blåserør, ML bore (.460"). Trompeten kan også utstyres med Bauerfeind ventiler. Noe mindre schallstykke enn de andre Chicagomodellene.  Frem til nylig VR var det ingen alternativer for denne trompeten. Dette har vi nå endret. På grunn av forespørsler om å lage varianter på dette temaet har vi bestemt at det var på tide å gjøre dette tilgjengelig for alle. Hvis du liker konseptet med VR, men vil ha en rød messing klokke, eller Vintage farge lakk, er det fint for oss. Hvis du ønsker en bredere lyd fra en større klokke og et tungt ventil cap sett montert. Ingen problem ... Så lenge det passer innenfor rammene av hva VR handler om og hvordan den er montert så det er greit for oss. Hvis det blir helt inn på Custom territorium så vil det bli behandlet som et nytt Custombygg og dette vil gjenspeiles i prisen. En liten detalj eller finish endring vil ikke påvirke prisen så lenge kjernen i instrumentet ikke blir kompromittert.

                                   Prisen ligger fra £ 1825 ex VAT


t5

Lite; børstet og polert sølv, X-Lite; børstet og lakkert,             VR; vintage tint lakk, og Focus; polert sølv
Taylor Trumpets UK
 • Andy Taylor er en av jazzverdenens mest respekterte trompet–

  og flugelhornbyggere gjennom sitt artisteri og nyskapende design.

  Taylor Trumpets virkeliggjør de siste ideene innen trompetdesign

  med radikale nye ideer kombinert med tradisjonelt håndverk.

  Instrumentene er håndbygget på bestilling med  topp kvalitet.

  En Taylor Trompet er spesiell, lyder spesielt og føles spesiell.