Logoæ

HjemOmNyheterChicagoCollaborationFlugelhornKornettCustom ShopMunnstykkerOverhalingTilbehørPriserVideoerBilderCarolBrassTilbud/brukt

Kornetter

Taylor’s kornetter lages kun på bestilling. Det er to modeller å velge mellom, Zeus og Orpheus. Vi tilbyr nå begge disse i den nye Mark 2 utgaven. Designet har blitt forbedret ved å sette stemmebøylen i framovervendt posisjon. Dette gjør kornettene mer behagelige å holde, og forbedrer også utseendet på instrumentet.

Zeus

Zeus er large bore (.470 ") tungvekteren. En kornett med enorm karakter og kraft, med et variert utvalg av tonefarger, og et enormt dynamisk område.

BLUE ZEUS
Click for Large picture
GOLD ORPHEUS
Click for Large picture

BSP ORPHEUS
Click for Large picture

LONG MODEL

Orpheus

Opheus er ML bore (.460 "), og selv om den fortsatt er en kraftig kornett, er den lettere enn sin større broder Zeus. Det er lettere av natur også, med en mer subtil og søtere klang. En meget fleksibel alle rounder som også er veldig lett og givende å spille.

 

Siden hver kornett er laget på bestilling, er det rikelig med muligheter til å tilpasse instrumentet til din egen smak.

Bildene på denne siden viser en Orpheus II i Bright Silver Plate med gull aksenter. En Orpheus II Custom i Satin Gold Plate, og en meget spesiell Zeus II Custom lakkert i blått med Antique Silverleaf (bladsølv) og forsølvede aksenter. Pluss en amerikansk stil lang modell Cornet i gull lakk.

Taylor Trumpets UK
 • Andy Taylor er en av jazzverdenens mest respekterte trompet–

  og flugelhornbyggere gjennom sitt artisteri og nyskapende design.

  Taylor Trumpets virkeliggjør de siste ideene innen trompetdesign

  med radikale nye ideer kombinert med tradisjonelt håndverk.

  Instrumentene er håndbygget på bestilling med  topp kvalitet.

  En Taylor Trompet er spesiell, lyder spesielt og føles spesiell.