Logoæ

HjemOmNyheterChicagoCollaborationFlugelhornKornettCustom ShopMunnstykkerOverhalingTilbehørPriserVideoerBilderCarolBrassTilbud/brukt

Velkommen til Taylor Trompeter

Andy Taylor er en av jazzverdenens mest respekterte trompet- og flugelhornbyggere gjennom sitt artisteri og nyskapende design. Taylor Trumpets virkeliggjør de siste ideene innen trompetdesign med radikale nye ideer kombinert med tradisjonelt håndverk.

Selv om Andy har sitt "hovedrenomme" i jazzverdenen, er det dermed ikke sagt at det ikke er mulig å bruke en Taylor til klassisk, rock, kirkemusikk eller hva det måtte være. "There is no such thing as a "jazz trumpet", only "jazz trumpeters"....

Her vil du finne opplysninger om de fleste modeller og finisher som blir levert av Taylor Trumpets. Det er en kontinuerlig utvikling så en uforpliktende telefon eller mail om det ene eller andre kan være en veldig god ide. Ta gjerne kontakt for en prat.

Som representant for Taylor, vil jeg være godt oppdatert på hva som rører seg.

Mengden av mailer som blir sendt direkte til Andy kan til tider være overveldende, så det er ikke alltid at det kommer et svar så hurtig som man ofte forventer i dagens stressende verden. Forespørsler som kommer gjennom hans agentnett vil imidlertid bli prioritert og besvart fortløpende.

pbt3


andy Andy Taylor, Taylor Trumpets UK
tt