Logoæ

HjemOmNyheterChicagoCollaborationFlugelhornKornettCustom ShopMunnstykkerOverhalingTilbehørPriserVideoerBilderCarolBrassTilbud/brukt

Nyheter!!!

Ny Webshop! BrassNor!

combilogo

Taylor trompeter kan nå leveres med standard munnstykkereceiver i tillegg til Taylor's egen. Dette har vært et ønske i lengre tid, så nå er ikke unnskyldningen "det går jo ikke an å bruke et vanlig munnstykke på en Taylor" gyldig lenger. Den nye receiveren leveres på nybygg.

CarolBrass® gir en CCR6880GSS-SLB-PIB kornett som premie til Siddis Brass!

Taylor Trumpets og CarolBrass® vil være representert med stand under årets Siddis Brass i Stavanger 5. november!

Eb-kornetten er nå ute på testrunde, og de tilbakemeldingene som er kommet er veldig lovende! Det er mulig at Gjallarhorn tester den under konkurransen i Siddis Brass 2011!

Prototypen av en ny Eb-kornett fra CarolBrass® er nå nesten helt klar for uttesting i Norge.      Denne modellen er laget i samarbeid med undertegnede og Espen Westbye, mangeårig Eb-kornettist i Stavanger Brassband. Espen vil ta seg av det spilletekniske aspektet mens jeg kommer til å ta meg av det teknisk tekniske. Veldig spennende prosjekt som forhåpentligvis ender opp i noe positivt i Eb-kornettverdenen i løpet av høsten 2011!

CarolBrass®, ny linje med rimelige horn av meget god kvalitet. Sjekk CarolBrass for mer informasjon!

Ny finish!

Ny finish er nå tilgjengelig: Vintage tint lacquer, som er en klar  lakk tilsatt litt farge som gir horna en vedig fin finish. VR og Phat Boy som vises på bildet har fått denne finishen.

pblite

vrv

pbt6

Phat o'Double

pb2  

Det unike Phat Boy double bell er kommet til Norge. Dette hornet er "one of a kind" og vil antagelig ikke bli laget i flere utgaver. Den nye eieren vil fikk det levert i uke 10-2010.

Taylor Custom W flugelhorn

w1w2 

Helt ny modell fra Taylor, med kobberklokke og "age toned finish". Hornet ble designet ut fra kundens ønsker og ser helt fantastisk ut. Selvsagt låter det akkurat like fett som det ser ut!Skulle bare mangle.

Munnstykkehammer

mh

Det er selvsagt hyggelig at NMF's viser vår munnstykkehammer i medlemsbladet "Ambiss". Det viser ihvertfall at de følger litt med i hva som rører seg.... 

Taylor Trumpets UK
 • Andy Taylor er en av jazzverdenens mest respekterte trompet–

  og flugelhornbyggere gjennom sitt artisteri og nyskapende design.

  Taylor Trumpets virkeliggjør de siste ideene innen trompetdesign

  med radikale nye ideer kombinert med tradisjonelt håndverk.

  Instrumentene er håndbygget på bestilling med  topp kvalitet.

  En Taylor Trompet er spesiell, lyder spesielt og føles spesiell.