Logoæ

HjemOmNyheterChicagoCollaborationFlugelhornKornettCustom ShopMunnstykkerOverhalingTilbehørPriserVideoerBilderCarolBrassTilbud/brukt

Taylor Trompet Norge

Første gang jeg så et instrument fra Taylor Trumpets tenkte jeg at her er det en som tøyer grensene ganske så radikalt når det gjelder design og nyvinning. Hornet var selvsagt et Phat Boy flugel, som med sin karakteristiske profil er blitt et varemerke for Taylor.

Kontakt ble opprettet pr e-post og de siste par årene har vi hatt jevn kontakt ved at jeg har laget reklamepostere for Andy, og han har gitt råd og vink om munnstykker som jeg har laget en serie med boostere (sound sleeves) til. (www.roarmp.com

Etterhvert endte jeg opp med en Chicago Lite, som jeg fikk lov til å pryde med egne designelementer, og det var stor stas å reise over og hente hornet og bli innkvartert hjemme hos Andy med familie. Sightseeing i Norwich med innlagt pubrunde og en hel dag på trompetverkstedet var en hyggelig og lærerik opplevelse.

I og med at det ikke var noen agent for Taylor i Norge, passet det seg slik at jeg endte opp med å bli Taylors representant, noe som er veldig spennende da jeg treffer på mange hyggelige mennesker som ønsker å lære mer om Taylor, og som selvsagt også ønsker å anskaffe seg et av horna.

lite Med ny Chicago Lite utenfor Andy's trompetsmie.