Logoæ

HjemOmNyheterChicagoCollaborationFlugelhornKornettCustom ShopMunnstykkerOverhalingTilbehørPriserVideoerBilderCarolBrassTilbud/brukt

Ny Webshop! BrassNor!

combilogo

Siddis Brass 2011

Som seg hør & bør må en flåte av demonstrasjoninstrumenter skiftes ut etter en stund og under Siddis Brass er det mulig å gjøre et virkelig kupp! Instrumentene er under et år gamle og har kun blitt brukt som demonstrasjon og framstår som nye. Disse instrumentene har den gamle betegnelsen og logoen, men her er oppgitt den nye betegnelsen for å kunne finne fram i prislisten. Prisen vil være anbefalt pris -50% (Kontant betaling)   Mrk: Nye modellbetegnelser er angitt for lettere å kunne finne fram i prislisten slik at du kan regne ut prisen selv.

Bilder kan du se på bunnen av denne siden

Trompeter:

CTR2000YSS

CTR4000GSS-S (C)

CTR5060L-YSS

CTR5060H-GSS-SLB

CTR6280H-GSS

CPT3000GLS-SLB (Med stor sannsynlighet verdens beste pocket trompet!)

Kornetter:

CCR3000GSS

CCR6880GSS-SLB (prototype)

CCR9990RSM-SLB-PIB

 

 

Tilbud & brukt
  • Har du et brukt horn du vil selge for å finansiere en Taylor, eller du vil selge alle de andre horna dine etter at du har fått din nye Taylor, har du mulighet til å legge inn en bildeannonse hornet her. Det vil bli lagt inn en e-postlink som vil aktiveres ved å klikke på bildet med henvisning til din annonse i emnefeltet. Alle transaksjoner angående salg & kjøp vil være et anliggende mellom deg og kjøper. Det kan også legges inn en link mot Finn.no.                                                Klikk på bildet til venstre for å se hvordan det vil virke.